هزینه تخریب ساختمان Fundamentals Explained
هزینه تخریب ساختمان Fundamentals Explained
Blog Article
اما بسته به وضعیت سازه، ممکن است روشهای دیگری از جمله تخریب انفجاری به کار روند. (در ادامه روشهای تخریب را کوتاه بررسی میکنیم)
تخریب ساختمان فرآیندی حساس و چند مرحلهای است که نیازمند برنامهریزی دقیق و رعایت اصول ایمنی میباشد. مراحل اجرای تخریب به شرح زیر است:
یکی از این عوامل استحکام و قدمت سازه می باشد. هر چه بافت ساختمان فرسوده تر باشد، به تجهیزات ساده تری برای تخریب نیاز بوده و عملیات تخریب راحت تر صورت می پذیرد.
بهتر است که برای عبور لوله های برقکشی ساختمان و لوله کشی ساختمان از کف ساختمان استفاده کرد. زیرا اگر بخواهیم تاسیسات را از دیوار عبور دهیم ممکن است پس از برخورد به ستون های ساختمان نتوان کل مسیر را به صورت توکار کار کرد. همچنین در صورت نشتی لوله ها عمق تخریب به دیوار ساختمان بسیار بیشتر است. اما یکی از دلایل اصلی ترک خوردن دیوار پس از گچکاری است. با توجه به اینکه مسیر لوله آبگرم حرارت اضافی به گچ ساختمان وارد میکند از این رو احتمالاً دیوار ترک خواهد خورد. چنانچه تخریب کف یا تخریب دیوار داخلی بصورت جزئی صورت گیرد ( فقط مسیر لوله های آب و برق کنده شود ) با استفاده از ملات ماسه – سیمان میتوان مسیرهای تخریب شده را پر کرد. فقط توجه به این نکته الزامی است که برای ایجاد چسبندگی مابین ملات قدیمی و جدید پیش از پر کردن مسیر لوله سطح مسیر با آب پاشی بطور کامل خیس شود.
تخریب ساختمان در بسیاری از موارد اولین قدم در اجرای یک پروژه ساختمانی است. کارفرمایان برای اصلاح نقشه و تغییر دکوراسیون دست به تخریب ساختمان میزنند. تخریب ساختمان به طور کلی شامل تخریب دیوار ، تخریب سقف و تخریب کف میشود. همچنین در برخی موارد شامل تخریب کلی ساختمان به منظور ساخت ساختمان جدید است. ذکر این نکته الزامی است که هرگونه تخریب ساختمان به منظور اصلاح نقشه طراحی داخلی نیازمند مجوزهای لازم از شهرداری منطقه است. عمدتاً برای نوسازی ساختمان های قدیمی و یا بازسازی ساختمان نیاز به تخریب ساختمان به طور کلی و یا جزئی است. هدف از تخریب ساختمان برداشتن قسمت هایی از سازه است که نیاز به بهسازی دارند. توجه به اصول ایمنی حین تخریب مهمترین عاملی هست که هم کارفرما و هم پیمانکار باید به آن دقت کنند. در صورتی که اصول ایمنی حین تخریب ساختمان در نظر گرفته نشود جدا از خسارت های مالی ممکن است تخریب ساختمان منجر به خسارت های جانی شود که قطعاً جبران پذیر نیست و پای کارفرما و پیمانکار را به مراجع قضایی باز خواهد کرد.
اگر ساختمان شما در کوچههای تنگ و صعب العبور تخریب ساختمان باشد، جابهجا کردن و بردن تجهیزات به محل ساختمان سخت بوده و هزینه بیشتر خواهد بود. گاهی دسترسی به محل ساختمان به قدری سخت است که نمیتوان تجهیزات را به محل برد و پیمانکار تخریب بنا مجبور میشود از روشهای دستی برای تخریب و گودبرداری استفاده کند.
در تخریب کف ساختمان از آنجایی که کف اکثر ساختمانهای قدیمی در ایران طاق ضربی میباشد تخریب کف غیر کارشناسی و غیر اصولی و به دست افراد نا آگاه منجر به عدم پایداری کف شده و پس از کف سازی مجدد (بارگذاری مجدد) منجر به تخریب کلی سقف و صدمات جبران ناپذیر به کف ساختمان و سقف طبقه پایینی خواهد شد. البته این مورد در مورد تخریب کناف به این صورت نیست و سقف کاذب به این صورت نیست. متاسفانه بسیاری از کارفرمایان فقط به دلیل هزینه کمتر کار را به افراد غیر متخصص میسپارند و پس از بروز مشکلات متحمل ضرر و زیان مالی و جانی بسیار سنگین میشوند. یکی از نکاتی که در تخریب کف ساختمان باید در نظر داشت این است که در صورتی که لایه ملات ماسه سیمان به درستی برداشته نشود تراز کف به هم میخورد که در مراحل بعدی باید کف را مجدداً تراز کرد.
خدمت از ما حدود هزینه خدمات ساختمانی تخریب ساختمان قیمت تخریب ساختمان در بازار چقدر است؟ برای اطلاع از "هزینه تخریب ساختمان" با پاسخ به چند سوال کوتاه، از متخصصان به رایگان قیمت بگیرید ثبت رایگان سفارش متوسط قیمت (اجرت کار)
هرچه ساختمان بزرگتر و مرتفعتر باشد، نیرو و زمان لازم برای تخریب آن بیشتر میشود که مستقیما هزینه را افزایش میدهد.
گاهی تخریب و تجمیع چند ساختمان به ساخت سازههایی با استحکام بیشتر و فضای مناسبتر منجر میشود.
چکش برقی یا بتنکن: برای تخریب بتن، دیوارهای آجری یا سنگی کاربرد دارد.
آیا قبل از تخریب، سقف راههای ورودی به طبقه زیر آن طوری مسدود گردیده است که هیچ کس نتواند از آن رفت و آمد کند؟
وجود ساختمانهای لوکس و سازههای فرسوده در کنار یکدیگر، نیاز به رعایت ایمنی دقیق را در هنگام تخریب دوچندان میکند.
این روش سریع است و امکان مانور بالایی دارد. با این وجود، گرد و غبار، ارتعاش و آلودگی صوتی دارد. همچنین، برای مناطق مرکز شهر کاربردی نیست.